En liten presentation om vilka som kommer att dyka upp på bloggen här.

 
Från vänster;
Vi börjar med den stora vita hunden. Han är en kastrerad hane på tre år. Vi har haft honom i lite över en månad, hur mysig som helst men även ganska tung. Han heter Atos, en blandas mellan samojed och pyreneer. Det här är mamma och pappas hund.
Nummer två i ledet är känd för er som kollat in här tidigare min samojed tik Ester, drygt två och ett halvt år. Vild och vacker med största delen bus och en liten del lydnad. Är man envis så.. 
Trean på bilden är också ett bekant ansikte, Nisse. Den bayerska viltspår hanen som fyller hela sex år nu i Januari. Denna hund gör inte många knop om dagarna nu när det är kallt utan ligger mest under täcket inne och mår bra. Annars är det blodspår för denna kille som gäller. Även detta är mor och fars hund.
Sist och än så länge minst, valpen Idun med energi som räcker till en hel förskoleklass. Det är en utmaning att få min lilla samojed brud att somna på dagarna, det är ju så mycket som måste upptäckas! Hon är tre månader om fem dagar om man räknar med idag, vilket jag gör. 
Sedan finnu det även tre katter i dethär huset. Gamla sådana. Kanske kommer ett inlägg om dom någon dag men i denna blogg är det fokus på hundar!
Om Ester, Om Idun, Om djur, Om vardag | |
Upp